Общи условия за ползване

Моля, прочетете внимателно тези условия, преди да разглеждате или пазарувате на уебсайта. Разглеждайки или пазарувайки в Уебсайта, вие (посочени като “Вие”, “клиент”, “потребител” или “купувач”) потвърждавате и се съгласявате да приемете настоящите Общи условия и правила.

Информацията, предоставена на www.aris.bg НЕ е оценена от Българската Агенция по Безопасност на Храните (БАБХ). Компанията (ЕПВ ТРЕЙД ООД, Адрес: Гр София, ул. Развигор 3, ЕИК: BG206466302) не носи отговорност при неправилна употреба на нашите продукти и устройства, нито за информация, предоставена на други уебсайтове.

Потребителски Профил

Потребителски профил имат всички клиенти на магазина, които са реализирали поне една поръчка. Потребителският профил се създава автоматично при поръчка и може да бъде достъпен по всяко време. 

Ползвайки своя потребителски акаунт, няма да Ви се налага да въвеждате своите данни всеки път, когато искате да поръчате някой от нашите продукти.

Клиентите трябва да предоставят валидни и точни данни. Всички имена на получателя, адрес и име на платеца трябва да са валидни. В някои страни получателят може да трябва да представи личната си карта или паспорт, за да освободи пратката или за целите на потвърждаване на плащането.

Клиентите носят пълна отговорност за точността на данните, които предоставят на уебсайта. Ако някоя информация е неточна и възпрепятства изпращането или доставката или митническо освобождаване, ЕПВ ТРЕЙД ООД няма да носи отговорност и няма да дължи компенсация в такива случаи.

Поръчка

ЕПВ ТРЕЙД ООД си запазва правото да променя наличните количества за покупка по всяко време, дори и след направена поръчка.

След изпращане на поръчката, доставката и транспорта са отговорност на трета страна, логистична компания. През този етап пълната собственост върху продукта/ите принадлежи на купувача (в случаите, когато продуктите са предплатени); следователно цялата свързана отговорност и рискове по време на транспортиране се поемат от купувача.

Анулиране на Поръчка

Клиентите могат да анулират поръчката си по всяко време преди изпращане на продукта/ите. За повече информация се свържете с нас.

Изпращане и Доставка

Времето за доставка, указано на уебсайта, се отнася за приблизителното време за изпращане на поръчките.

Клиентите са отговорни за предоставянето на пълни и точни адреси за доставка. Промени в адреса за доставка не могат да бъдат направени след като поръчката е била изпратена.

Ако купувачът откаже пратката поради вносни мита или данъци, купувачът поема пълна отговорност за всички разходи, свързани с процеса.

Всички пратки, отчетени като „доставени“ от логистичните компании, се считат за доставени. В този случай ЕПВ ТРЕЙД ООД не може да бъде подведен под отговорност за неизпълнение.

Условия за връщане

Можете да върнете неотворени и неизползвани продукти в рамките на 14 дни след доставка за пълно възстановяване на сумата. Всички разходи за доставка ще бъдат за сметка на клиента. 

Не подлежат на връщане продукти, които са използвани, разпечатани или с нарушен търговски вид.

В случай на дефектно устройство, моля свържете се с нас за да предоставите продуктът за проверка. При установяване на дефект, получавате пълно възстановяване на сумата или замяна.

За да Ви бъде възтановена сума за върнат продукт или замяна, задължително трябва да предоставите касов бон или разписка за прием на паричен превод, когато плащането е направено чрез наложен платеж.

Банковите такси за възстановяване на суми за върнати продукти са изцяло за сметка на получателя на превода.

Запазваме си правото да откажем връщане на продукт, ако сметнем, че не са спазени правилата за връщане.

Цени

Цените и наличността на продуктите подлежат на промяна без предизвестие. За международни пратки цените не включват вносен данък и мита. Заплащането на такива такси е отговорност на купувача.

Купувайки продуктите на ЕПВ ТРЕЙД ООД от www.aris.bg вие потвърждавате, че разбирате всички описани по-горе потребителски изисквания.

Ако имате въпроси, моля, свържете с нас.